Aquest proper cap de setmana només tindrem hoquei sobre patins i bàsquet femení a casa


hoquei mataroLa majoria dels primers equips torderencs jugaran els seus partits com a visitants exceptuant el Club Patí Tordera.

El dissabte a les 16:00h el CEEB Tordera masculí de la segona catalana visitarà la pista del CB Sant Narcís. A les 20:00h del vespre, el CPTordera afrontarà el derbi maresmenc de la primera nacional espanyola contra el CH Mataró al parroquial. El partit serà retransmès íntegrament per l’equip del Som Club Pati Tordera.

De cara a diumenge, a les 12:15h el sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya rebrà al poliesportiu del GEIEG de Girona. Aquest derbi femení serà seguit en directe per l’equip de les retransmissions del bàsquet. A les 16:00h de la tarda, el CFTordera tornarà a disputar la seva cita a domicili. Visitarà el camp del Vilartagues amb l’objectiu de seguir sumant de tres en tres. El duel podreu seguir-lo amb la retransmissió del futbol. A les 17:30h tancarà el cap de setmana esportiu el Futsal Tordera a la pista del Lloret Esportiu.