IniciNoticiesRegidoriesConstruir un pou a Can Domènec, canviar el terra del pont de...

Construir un pou a Can Domènec, canviar el terra del pont de ferro i millorar el desguàs del riu i les rieres són alguns dels projectes de les regidories d’Obres i Serveis i Pagesia per aquest any

pont ferro gelCarles Aulet torna a ser, des de finals de l’any passat, regidor de l’Ajuntament de Tordera, després de la renúncia del regidor Marc Unió per motius personals i professionals. Aulet s’ha incorporat al govern municipal com a responsable de les regidories d’Obres i Serveis i Pagesia. Entre els projectes que hi ha en marxa en aquestes àrees, destaquen l’arranjament del Camí Ral i la millora de la senyalització del passeig fluvial, pels quals s’han demanat subvencions. En paral·lel, però, hi ha altres projectes previstos, així com les actuacions que formen part del dia a dia del municipi. Escoltem Carles Aulet.

aulet projectes 1

Un dels projectes que ha citat el regidor és la construcció d’un pou a Can Domènec. En aquesta urbanització hi ha unes 300 cases, que a l’estiu arriben al màxim d’ocupació perquè la majoria són segones residències de vacances i caps de setmana. Carles Aulet explica que és durant aquests mesos quan els veïns i veïnes de la zona pateixen una manca d’aigua, que cal solucionar.

aulet projectes 2

Un altre dels projectes en els quals està treballant la regidoria d’Obres i Serveis, però de cara a l’any vinent, és en canviar el terra del pont de ferro. Quan fa molt fred, es glaça i es converteix en una autèntica pista de patinatge, tal i com apunta Carles Aulet.

aulet projectes 3

Pel que fa a la regidoria de pagesia, es continuarà treballant per millorar els accessos als habitatges de fora el nucli urbà. També s’han demanat diverses subvencions per millorar camins rurals, de cara a la prevenció d’incendis forestals. S’ha previst construir un pont que travessi la carretera al davant de l’empresa Torho, per poder connectar el passeig fluvial amb el camí que va cap a Can Talleda sense perill. A més, Aulet diu que cal seguir millorant el desguàs del riu Tordera i les rieres, per tal d’evitar possibles inundacions.

aulet projectes 4

Carles Aulet és un històric convergent, que al juny de 2015 va deixar de ser regidor després de 24 anys a l’Ajuntament. Ara ha entrat a formar part altra vegada del govern municipal, després de la renúncia del regidor Marc Unió.

ÚLTIMES NOTÍCIES