Ràdio Tordera celebra el 5 de gener el seu 35è aniversari amb una programació especial en directe des de la biblioteca


imatge-35-anys-2L’emissora que t’escolta està de celebració. Aquest dijous, 5 de gener, Ràdio Tordera arriba als seus 35 anys. Per celebrar l’efemèride, s’emetrà, a partir de les 10 del matí, una programació especial en directe des de la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera. Els membres de la ràdio han preparat un show, en què presentaran breus gags de cada programa.

Joan Martín, membre de Ràdio Tordera, ha explicat que l’emissora té les portes obertes a tots els torderencs i torderenques. En aquest sentit, assegura que l’objectiu d’aquest programa especial és compatir una jornada de ràdio amb els oients i totes aquelles persones que es vulguin apropar a la Biblioteca.

35-anys

Si vols gaudir en directe a la Biblioteca de la celebració del 35è aniversari de Ràdio Tordera, pots recollir ja la teva invitació als estudis de l’emissora de la plaça de l’Església.