Calendari 2017 de Mitologia Catalana


calendari-2017-mitologia-catalanaEl Cercle d’Història de Tordera va presentar la setmana passada el Calendari 2017 de Mitologia Catalana. Està elaborat per Daniel Rangil. És un calendari per l’any que ve que explica personatges de la mitologia de Catalunya. El calendari difon una part de la cultura catalana que sol ser bastant desconeguda i oblidava. Aquest calendari té 12 nous personatges de la mitologia catalana, amb una explicació resumida, que es pot ampliar amb articles publicats al bloc mitologiacatalana.blogspot.com. Hi trobareu els festius de tots els territoris de parla catalana, en vermell els que ho són a tot arreu i en taronja els que no, i altres informacions, com dates remarcables en la tradició pagana i cristiana o dates històriques, a més de fases lunars.