Roser Rocafort rep el premi Joaquim Maria Puyal a la trajectòria en el món de la ràdio, en el marc dels guardons que es van entregar durant el sopar de Nadal de Ràdio Tordera


awarts-roser-rocafortAquest passat divendres, 16 de desembre, l’equip de locutors i col·laboradors de Ràdio Tordera vam celebrar el tradicional sopar de Nadal. Al final vam organitzar la segona edició dels Ràdio Tordera Awards, uns guardons en què es premien els membres de l’emissora en diverses categories i que combinen l’humor, el reconeixement a la feina feta i el talent. Aquest 2016, a més, hem introduït el premi especial Joaquim Maria Puyal a la trajectòria en el món de la ràdio, escollit conjuntament pels representants de l’assemblea al consell d’administració i la direcció de l’emissora. Aquest guardó es va atorgar a la Roser Rocafort, que actualment presenta el programa “La tarda és record” i col·labora recitant poesia al programa “l’Escriptura del Poeta i la Veu de la Cultura”, i que ha estat membre actiu de Ràdio Tordera des dels seus inicis. Rocafort es mostra emocionada per aquest reconeixement.

roser-rocafort-1

La Roser Rocafort diu que la ràdio és com una teràpia que l’ajuda a tirar endavant.

roser-rocafort-2

La Roser també es va endur el premi Cristina Pedroche a la locutora més guapa. La resta de guardonats d’aquest 2016 van ser:

  • Premi Albert Om al locutor més guapo: Gerard Camps
  • Premi Maria Teresa Campos a la millor promesa: Ot Manresa
  • Premi Jordi Grau al locutor més corcó: Maria Dolors Oliveres
  • Premi Josep Pedrerol al moderador de tertúlia més tendenciós: Albert Sabater
  • Premi Txe Arana a la veu femenina més sensual: Dolors Pignatelli
  • Premi Jordi Cruz a la veu masculina més sensual: Marc Tresserras
  • Premi Josep Cuní al locutor més “mandamás”: Joan Madrid
  • Premi Mònica Terribas al locutor més agressiu: Joan Grimal
  • Premi Joan Maria Pou al locutor que canta millor els gols: Xavi Serra

Els locutors premiats en cada categoria l’any passat van ser els encarregats de presentar els nominats d’enguany i entregar el trofeu al premiat d’aquesta edició dels Awards. El trofeu era la silueta d’un micròfon amb el títol corresponent del premi.