Victòria del CFTordera i empat del CPTordera per acomiadar l’any 2016


hoquei-vilanovaAquesta última jornada de competició del 2016 ens deixa de tot pels primers equips torderencs. El dissabte s’iniciava la jornada amb el Futsal Tordera al poliesportius. Els locals van caure derrotats per un clar 5-8 contra el Llagostense. A les 16h el derbi de la categoria de futbol d’empreses ens va deixar la victòria del torderenc per 3-2 contra el Sant Andreu. El Club Patí Tordera va tancar el dissabte al parroquial amb la visita del CP Vilanova. Els visitants es van avançar al marcador i van marxar al descans amb el 0-1. A la represa un Adrià Martos Sais en ratxa va tornar a rescatar als torderencs i va aconseguir empatar el partit i amb aquest resultat es va arribar al final 1-1. L’equip de la primera nacional espanyola acomiada el 2016 a la quarta posició de la lliga.

El Club Futbol Tordera va obrir la tarda del diumenge al camp del Breda. Els homes entrenats per Eduard Masmiquel en tot moment van anar per davant al marcador i van tornar a sumar els tres punts per un resultat final de 0-3. Els grocs i vermells són cinquens i podrien acomiadar l’any quarts de la lliga si aconsegueixen la victòria aquest proper dimecres a les 20:30h amb el partit aplaçat al camp del Farners. Els equips sèniors del CEEB Tordera van ser els últims que van disputar els enfrontaments aquest passat cap de setmana i van tornar a sumar derrotes els dos equips. El Copa femenina va perdre contra el Bencriada de Banyoles per 87-53 i el segona catalana masculina també va caure derrotat a la pista del CB Les Franqueses per 72-64.