El CEEB Tordera convoca assemblea extraordinària de socis per dimecres


assemblea-ceebAquest proper dimecres 21 de desembre el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera viurà un nou capítol assembleari dins de la seva curta història. Per segona vegada en un any des de la junta directiva del club convoquen assemblea extraordinària de socis. L’equip d’esports de la ràdio ha tingut accés a la convocatòria que està dividida en cinc punts: Lectura i aprovació si s’escau de l’acta de l’assemblea anterior, presentació de la nova junta directiva, modificació de l’article 22 dels estatuts del club per tal de fer coincidir el període de l’exercici fiscal del 1 de juliol al 30 de juny, situació econòmica del club i precs i preguntes. Salvador Minguella actual president de l’entitat ens avançava en exclusiva el dijous passat el perquè d’aquesta assemblea ara a finals d’any.

minguella-assemblea-21

Minguella assegurava que estan trobant sorpreses però que en cap cas perilla el futur del CEEB Tordera.

minguella-assemblea-21-2

L’Assemblea extraordinària té dues convocatòries: la primera a les 20:00h i la segona a les 20:30h a l’Emili Vendrell. Només podran accedir-hi els socis de l’entitat.