El club ciclista Orkoteam organitza una sortida amb BTT


sortida-btt-orkoAquest proper diumenge 18 de desembre el club ciclista torderenc “Orkoteam” organitza una sortida BTT a Maçanet de la Selva. A priori l’activitat començarà a les 8:30h des de la botiga Orkobikes situada a la plaça Lluís Companys. Des d’allà es farà el desplaçament amb cotxes fins al pavelló de la localitat selvatana. Cap a les 9:00h del matí s’iniciarà el recorregut de 28km aproximament. L’entitat facilitarà el desplaçament de les bicicletes per aquelles persones que tinguin alguna dificultat de transportar-la. Les inscripcions estan limitades a 10 places.

Qualsevol dubte, inscripció o més informació us podeu desplaçar a la mateixa botiga “Orko” o també a través de l’esdeveniment obert a la pàgina oficial del club a facebook.