L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE ENGEGA LES ACTIVITATS DE LA CAMPANYA DE NADAL.


L’associació de comerciants de Tordera centre engega la campanya de Nadal amb diferents activitats. D’una banda, es repeteixen els sortejos de paneres, lots i vals bescanviables que s’han dut a terme els anys anteriors. Durant el desembre les botigues disposaran d’urnes perquè tots els clients puguin participar en els sortejos d’una seixantena de premis que es sortejaran el 28 de desembre al Teatre Clavé.
En el marc de la campanya de Nadal, l’Associació de Comerciants també ha organitzat el quart concurs infantil de dibuix. Tots els nens i nenes entre 4 i 12 anys podran participar-hi demanant a les botigues associades la làmina reglamentària.

Els participants hauran de lliurar el dibuix les mateixes botigues i el dia 5 de gener es farà el lliurament de premis, corresponents a vals bescanviables i trofeus cedits per Caixa Sabadell. D’altra Banda, aquest dissabte, 23 de desembre, el follet màgic visitarà els carrers del centre de Tordera, en una nova iniciativa del l’associació de comerciants. La campanya de Nadal de l’associació de comerciants Tordera Centre continuarà l’any 2007 amb l’arribada del patge Reial, el dia 4 de gener que recollirà les cartes per a S.S. Majestats els Reis d’Orient. D’11 a 1 del migdia i de 5 a 8 del vespre al local de l’associació Sant Ramon, 13.