El Grup Excursionista Miralles prepara per al 6 de desembre la Marxa Popular de Tordera


marxa-mirallesEl Grup Excursionista Miralles organitza, el 6 de desembre, la tradicional Marxa Popular per l’entorn de Tordera. Enguany arriba a la XXII edició. Com a novetat principal es canvia la ubicació de la sortida de l’activitat. Enguany es farà des de les 8 del matí del davant de la pista coberta de Sant Andreu ubicada al Carrer Doctor Arana. La marxa tindrà dos itineraris: un de 9km, apte per a tothom, i un de 18km, de més dificultat i amb diferents desnivells durant el recorregut. Tot el camí estarà senyalitzat i comptaran amb tres punts d’avituallament i control. Lluís Torrellas, portaveu del Grup Excursionista Miralles, recorda que no és una prova competitiva i engresca la gent perquè s’apunti a l’activitat.

torellas-marxa-2016

Les inscripcions seran presencials a les 7:00h del matí des del mateix punt d’inici. El preu de la inscripció serà de 8 euros per als adults i 5 euros per als nois i noies de fins a 12 anys i servirà per finançar les despeses de la marxa amb un obsequi per a cada participant. La sortida oficial serà a les 8:00h del matí. La Marxa és oberta a tothom i no té caràcter competitiu; els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. A l’arribada hi haurà esmorzar per a tots els participants amb servei de dutxes. En cas de pluja els organitzadors valoraran al mateix dia si suspenen la marxa o no.