Es convoca ple municipal amb set punts en l’ordre del dia


03524L’ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda ple ordinari amb 7 punts en l’ordre del dia. Entre la part resolutiva, destaca la presa de coneixement de la renúncia del regidor Marc Unió, com a regidor del grup municipal de CiU i de proposta de la persona cridada a suplir la vacant. També es posarà a coneixement del plenari la renúncia del regidor José Carles Villaro al règim de dedicació exclusiva que li va ser reconegut mitjançant acord del ple, en sessió de 27 octubre, com també als nomenaments a determinats òrgans col·legiats dels quals no formava part amb anterioritat. Durant la sessió, es presentaran dues mocions presentades pel grup municipal de Som Tordera Entesa sobre pressupostos socials i una fiscalitat progressiva i un altre relativa al lloguer abusiu. Tots els partits polítics també presenten una moció sobre la mobilitat al Maresme. El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. La sessió començarà a les 19:00h a l’auditori del Teatre Clavé, i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera.

Una hora abans, a les 18:00h començarà el consell de la vila, que s’ha convertit en una eina de comunicació directa i participació activa entre els regidors del govern i la ciutadania. Aquest òrgan serveix per aclarir dubtes i respondre preguntes, recollir propostes i fomentar el debat polític.