IniciNoticiesComerçMercadona comença el procés de selecció de personal. Hi treballaran 30 persones...

Mercadona comença el procés de selecció de personal. Hi treballaran 30 persones i confia que el 100% seran de Tordera.

obres-mercadonaAmb l’objectiu principal d’aconseguir un bon desenvolupament econòmic i laboral del municipi, fa setmanes que l’Ajuntament de Tordera treballa amb bona sintonia amb els diferents responsables de Mercadona S.A. per poder facilitar i ajudar amb el desplegament comercial d’aquesta empresa al poble. Segons ha indicat Mercadona, la selecció de personal es farà a través de perfils que els arribin des del servei local d’ocupació. Ho explica en declaracions a Ràdio Tordera, Santi Mont, responsable de relacions externes de Mercadona a Girona i Barcelona Nord.

mercadona-personal-1

Segons Mont, els requisits mínims per treballar a Mercadona són tenir el 18 anys, el títol d’ensenyament obligatori i moltes ganes de treballar. En aquest sentit, anuncia que hi treballaran unes 30 persones i que prioritzaran els veïns i veïnes de Tordera.

mercadona-personal-2

Totes les persones interessades en treballar a Mercadona, poden posar-se en contacte amb el servei local d’ocupació, en el Camí Ral nº174, cantonada amb Av. Països Catalans, o bé trucar al 93.765.04.14.

Les obres de Mercadona a Tordera avancen a bon ritme i l’obertura es preveu per al primer quadrimestre de 2017. Així ho apunta, el responsable de relacions externes de Mercadona a Girona i Barcelona Nord, Santi Mont.

mercadona-personal-3

El supermercat ocuparà 1600 metres quadrats de superfície construïda i un aparcament amb capacitat per a 240 vehicles, que facilitarà que els clients s’hi desplacin en cotxes particulars. El supermercat s’està construint en un terrenys, a peu de la carretera N-II, dins el pla de la Mullera.

ÚLTIMES NOTÍCIES