La biblioteca de Tordera acull la mostra sobre el programa de voluntariat per la llengua durant tot el novembre.


cartell-expo-voluntariat-llenguaL’exposició 10 anys de VxL: un tast! arriba a Tordera tot continuant el recorregut per diferents poblacions de Catalunya. L’objectiu de la mostra és fer visible la riquesa i la diversitat de participants en el Voluntariat per la llengua i també de quina manera el programa s’ha estès a diferents àmbits de la societat al llarg d’aquests deu anys. Els sis plafons de l’exposició contenen imatges, informacions i dades del programa del Voluntariat per la Llengua.

L’exposició, creada per la Direcció General de Política Lingüística, s’adreça a tothom qui vulgui conèixer les curiositats del Voluntariat per la llengua i la dimensió que el programa ha adquirit pel que fa a les xifres, territorialment i des del punt de vista humà. En general, és d’interès per a qualsevol persona que vulgui conèixer com un projecte de foment de l’ús de la llengua esdevé una eina de cohesió social

Junt amb l’exposició, hi haurà també un Punt d’inscripció del Voluntariat per la llengua, on totes les persones interessades a participar-hi podran informar-se’n i inscriure-s’hi. Escoltem Núria Pera, Directora del Consorci de Normalització Lingüística del Maresme.

nuria-pera

L’exposició 10 anys de VxL: un tast! es podrà veure fins al 20 de novembre a la Biblioteca de Tordera, en el seu horari habitual,

D’altra banda, aquesta tarda es farà un Gran Dictat obert a tothom. Es tracta de participar en tres dictats diferents en català amb els quals es posarà a prova el coneixement ortogràfic dels concursants. Qui obtingui la puntuació més alta a cada prova guanyarà un lot de llibres per gentilesa de la Biblioteca de Tordera. El Gran Dictat començarà a dos quarts de 7 de la tarda, No cal inscripció prèvia .Qui hi vulgui participar ha de ser un quart d’hora abans de començar el dictat a la biblioteca.