Aquest dissabte al matí el camp municipal d’esports acull una trobada sub-16 de rugbi


trobada-rugbyL’Associació del rugbi La Tordera organitza aquest proper dissabte pel matí una trobada de rugbi de la categoria sub-16. Els clubs que hi participaran són: Geieg, Alella, Senglars (Torroella de Montgrí i l’Estartit) i l’equip torderenc que disputaran una sèrie de partits on demostraran tot el que han après en els entrenaments durant aquests mesos. Bea Segura portaveu de l’entitat torderenca ens dóna més detalls d’aquest esdeveniment.

segura-trobada-1

Com que l’equip torderenc sub-16 no juga una fase regular durant la temporada, s’organitzen aquest tipus d’activitats per tal de fomentar i situar als participants en un rol de partit tal i com ens explica la Bea Segura.

segura-trobada-2

Aquesta activitat també servirà d’aparador per als nois/es entre 14 i 16 anys que vulguin endinsar-se al rugbi i que gràcies a la trobada podran comprovar de primera mà la filosofia i el ritme de joc que tenen els diversos jugadors d’aquestes edats. Els partits sub-16 de rugbi començaran a les 11:30h del matí i s’allargaran fins a les 13:30h al camp municipal d’esports.