L’espectacle “Quin és el meu nom?” de DA.TE Danza, protagonista aquesta setmana de la programació en horari escolar


datedanza_quineselmeunom01_teatreclaveDurant aquesta setmana i fins dilluns vinent, més d’un miler d’alumnes d’Educació Infantil de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de dansa Quin és el meu nom? guardonat amb el premi FETEN 2015.

En l’espectacle dos ballarins juguen a descobrir altres utilitats i formes d’objectes quotidians: un sofà que és un tren, una catifa que es converteix en un mirall, etc. Una recerca de noms basada en el joc, l’observació, el moviment i la imaginació. L’espectacle ve de la mà de DA.TE Danza, una companyia de Granada especialitzada en dansa contemporània amb prop de vint anys de trajectòria en aquest àmbit.

L’actuació s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.