L'ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA FINALITZA DIMARTS VINENT LES SESSIONS D'ASSESSORAMENT COMERCIAL A MIDA, DIRIGIDA ALS COMERCIANTS DEL MUNICIPI.


L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera esta realitzant aquest dies una nova acció de promoció del comerç mitjançant unes sessions d’assessorament comercial a mida. Les sessions van començar el passat 16 de gener i s’acabaran el dimarts, 1 de febrer, de dos quarts de 3 a dos quarts de 5 a l’IES Lluís Companys.
Les sessions d’assessorament volen donar eines de millora de l’atenció i la comunicació amb els clients, esmentar els errors de gestió més freqüents, calcular marges comercials, millorar els estocs, entre d’altres.
Aquesta nova acció de promoció del comerç local es farà mitjançant classes pràctiques i amenes i una vegada enllestida la part teòrica del curs, experts assessors econòmics visitaran els establiments inscrits per resoldre els dubtes a nivell particular i poder posar en pràctica els coneixements adquirits.
Aquestes dues hores de tutoria individualitzada volen servir per dissenyar noves estratègies de preus, campanyes de comunicació i atenció al client, entre d’altres.
Si voleu participar en alguna de les tres sessions que encara estan pendents de realitzar-se us podeu inscriure en el Departament de Promoció Econòmica, a les oficines de la plaça de la Concòrida s/n, o bé al telf. 937650414.