El govern municipal es queda en minoria i passa a estar format pels 7 regidors de CiU i el regidor no adscrit Jose Carlos Villaro


03197Dijous passat, a l’últim ple de l’Ajuntament de Tordera, es van fer efectius els canvis en el govern municipal. Recordem que després del trencament del pacte de govern entre CiU i Som Tordera, el regidor Jose Carlos Villaro (fins ara regidor de Som) ha decidit continuar al govern municipal i, per tant, passa a ser regidor no adscrit. Així, durant el plenari, es va aprovar, d’una banda, ampliar fins al 100% la seva dedicació a l’Ajuntament, amb els vots en contra d’ERC+Gent de Tordera, PSC i Som Tordera (el seu exgrup). D’altra banda, es va aprovar el decret d’alcaldia, per mitjà del qual s’evoquen les competències delegades al regidor Salvador Giralt (Som Tordera) i se li revoca la titularitat de l’Àrea General de Serveis Personals i el seu nomenament com a representant del govern municipal a diferents organismes col·legiats.

Amb tot això, doncs, el govern municipal ha quedat en minoria i passa a estar format per 8 regidors: els 7 de CiU i el regidor Jose Carlos Villaro. En declaracions a Ràdio Tordera, l’Alcalde del nostre municipi, Joan Carles Garcia, diu que el govern seguirà governant, i pactant quan sigui necessari.

situacio-politica-1

Joan Carles Garcia recorda que l’objectiu del govern municipal és seguir treballant per Tordera.

situacio-politica-2

A Garcia no el preocupa que l’oposició, a partir d’ara, sigui més dura.

situacio-politica-3

Per ara, des de CiU no s’han plantejat cap nou pacte de govern, ni amb el Partit Popular (un regidor) ni amb cap altre partit de l’oposició.

Les competències del regidor Salvador Giralt les assumiran, de moment, l’Alcalde i el regidor adjunt a l’Alcaldia, Josep Llorens.