Aquest cap de setmana el CPTordera i el Ceeb Tordera femení juguen a casa


hoqueiLa jornada esportiva pels primers equips torderencs començarà el dissabte a les 17:30h. El CEEB Tordera masculí de segona catalana visita la pista del CB Parets amb l’objectiu de capgirar la situació negativa que porten acumulant des de ja fa setmanes enrere.  A les 20:00h el CEEB Tordera femení de Copa Catalunya disputarà la seva jornada al poliesportiu. Reben la visita del CB Grup Barna i aquest partit serà retransmès en directe per Ràdio Tordera. A les 20:30h el Club Patí Tordera rebrà al parroquial el Palafrugell. Duel entre dos equips que a priori han de lluitar per pujar de categoria a final de temporada. També podreu seguir aquest partit per la nostra sintonia.

El diumenge a les 16:00h, el CFTordera visitarà el camp del Tossa. Aquest enfrontament de tercera catalana el podreu seguir íntegrament per les nostres ones. A les 18:00h el Futsal Tordera tornarà a tancar el cap de setmana esportiu amb el derbi de la primera nacional catalana contra l’Hostalriquenc.