Aquest passat cap de setmana el Futsal Tordera és l’únic que aconsegueix la victòria


futsalAquesta passada jornada esportiva només tenim un primer equip torderenc que ha aconseguit sumar els tres punts.

El dissabte s’iniciava amb el partit del Club Futbol Tordera que visitava el camp del Montras i els torderencs van poder sumar un valuós punt amb un gol “in-extremis” al minut 85 que significar l’empat a 3 al marcador. De moment, el Club Patí Tordera  segueix sense conèixer la victòria a domicili. Van disputar la jornada de la primera nacional espanyola a la pista del Sant Feliu de Codines i van caure derrotats per la mínima 3-2. El CEEB Tordera femení de copa va tancar el dissabte amb el seu partit a la pista del GEIEG. Les torderenques segueixen demostrant passes endavant però no poden amb la superioritat gironina 77-63.

El diumenge pel migdia el CEEB Tordera masculí de segona va rebre la visita del Sant Pol 07. Un últim quart amb moltes errades ofensives i defensives els locals van tornar a perdre per un resultat de 69-78. El primer equip del Futsal Tordera va tancar el cap de setmana al poliesportiu i han estat els únics que han pogut sumar la victòria en superar el Vall-llobrega per 3-1.