Segueix en marxa el concurs per escollir nou eslògan pel “Show dels Esports”


el-show-dels-esports-r2Demà divendres 21 d’octubre, El Show dels Esports arribarà als 1.000 programes. En antena des del 2006, el programa esportiu s’ha convertit en una referència pel que fa a l’actualitat esportiva torderenca. Davant el gran moviment esportiu que viu el nostre municipi, des de fa un parell de temporades, el magazin s’ha convertit en un format diari de la programació llarga de l’emissora. Durant aquests anys en Joan Martín s’ha encarregat de presentar, dirigir i conduir el projecte amb l’ajuda i la col·laboració de l’Isaac Coronas. Albert Sabater, director de Ràdio Tordera, valora la fita del miler d’edicions del programa Show.

sabater-show-1000

Sabater considera que s’ha fet una molt bona feina fins ara. Té un cert mèrit tractar informació esportiva ja que normalment s’ha de realitzar tot el procés de recerca periodística.

sabater-show-1000-2

Per celebrar els 1.000 programes des del mateix equip del Show dels Esports han obert un concurs perquè  els torderencs/ques creïn un nou eslògan. Actualment existeix la frase: «Perquè ens agrada l’esport, perquè el vivim». Volem fer una rentat de cara i donar l’oportunitat de poder obrir encara més el magazín als oients amb aquesta iniciativa. Tots els nous lemes es poden fer arribar a través del correu showdelsesports@radiotordera.cat o mitjançant whatsapp 611 481 381.

Entre totes les participacions, el mateix divendres s’escollirà un guanyador que aconseguirà un premi especial. Aquest divendres 21 d’octubre el Show dels Esports farà l’emissió de la seva edició 1.000 a partir de les 20:00h del vespre des dels mateixos estudis centrals de la ràdio.