L’Ajuntament de Tordera organitza diversos tallers de suport a la recerca activa de feina


Programació accions bo (Sólo lectura)Pels propers mesos, des del servei local d’ocupació ja tenen a punt tot un seguit de tallers, que tenen com a principal objectiu donar suport als torderencs/ques que actualment estan immersos a la recerca activa de feina. Podran participar dins els espais de reflexió tant en treball grupal com individuals. Dissenyaran el seu pla d’acció i tindran l’oportunitat de resoldre dubtes, amb el suport i recolzament dels tècnics que formen el departament. Entre d’altres, una part del projecte contempla accions formatives adreçades a emprenedors i empreses i comerços. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Unió, posa alguns exemples dels cursos que ofereixen.

cursos-feina

Els cursos que s’ofereixen a Tordera es faran a l’aula de formació de l’Oficina de Promoció Econòmica i Ocupació i són els següents:

Adreçat a emprenedors/es:

El camí de l’èxit cap a l’emprenedoria. Què vull aconseguir? Amb quins recursos?  (18 d’octubre)

De la idea de negoci a l’acció en 5 passos: El pla d’empresa  (8 novembre)

I Adreçat a comerços i PIMES:

Xarxes socials i promoció digital (14 novembre)

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a promocioeconomica@tordera.cat o al nou local, ubicat al Camí Ral nº 174 de Tordera.