Avui el Show dels Esports i l’Associació del Voluntariat realitzen una subhasta benèfica


festival-solidariAvui de 20:00 a 21:00h del vespre dins del programa esportiu del Show dels Esports, l’associació del voluntariat amb l’equip del programa realitzaran una subhasta benèfica amb diferents productes esportius. Des de la fundació del FCBarcelona han aportat una samarreta i una pilota firmades per Lionel Messi. I des de la Federació Catalana de Futbol: una samarreta i una pilota de la selecció catalana. Tots aquests objectes seran subhastats en directe entre totes les trucades i les participacions que hi hagin dins del magazine. Us recordem que aquest diumenge 16 d’octubre la sala gran del Teatre Clavé acollirà el tradicional festival benèfic. Enguany els beneficis de l’esdeveniment aniran per l’Associació de famílies i amics de nens oncològics de Catalunya. Les persones que siguin les beneficiaries dels objectes de la subhasta rebran aquests productes durant la mateixa gala. I el diners que s’aconsegueixin aquest vespre aniran destinats íntegrament a l’entitat anomenada anteriorment.