L'ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA I L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL POBLE SAHRAUÍ CONTINUEN LA CAMPANYA D'AJUT HUMANITARI PER RECOLLIR SUCRE, OLI I LLENTIES PELS REFUGIATS QUE VIUEN EN ELS CAMPAMENTS DE TINDOUF (ALGÈRIA)


L’associació de voluntariat de Tordera i els amics de Tordera pel poble saharauí continuen en marxa la campanya de la 13ena caravana d’ajut humanitari per el poble sahrauí que es desenvoluparà fins al proper mes de febrer. La campanya aquest any es centra en la recollida de sucre, oli i llenties pel quasi 200.000 refugiats que mal viuen en els campaments d’Algèria. La presidenta de l’associació de voluntariat de Tordera, Nuria Clota fa una crida a la col·laboració de tots els torderencs en aquesta campanya.
Les donacions de sucre, oli i llenties es podran portar en els punts de recollida fins el proper 7 de febrer.