Es convoca ple municipal amb quatre punts en l’ordre del dia


03524L’ajuntament de Tordera celebra aquesta tarda ple ordinari amb 4 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació definitiva i resolució de les al·legacions de l’ordenança municipal reguladora de la tinença d’animals i l’aprovació inicial del protocol per a la prevenció i l’actuació davant l’assetjament moral, sexual o per raó de sexe de l’Ajuntament de Tordera. El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes.

La sessió començarà a les 19:00h i es podrà escoltar en directe per Ràdio Tordera.

Una hora abans, a les 18:00h començarà el consell de la vila, que s’ha convertit en una eina de comunicació directa i participació activa entre els regidors del govern i la ciutadania. Aquest òrgan serveix per aclarir dubtes i respondre preguntes, recollir propostes i fomentar el debat polític.