LES OBRES D'URBANITZACIÓ DEL PLA PARCIAL DE LA MULLERA, A L'ENTRADA DEL MUNICIPI, FINALITZARAN AQUEST ESTIU.


Si els terminis es compleixen, aquest estiu les obres de la zona de la Mullera, a l’entrada de Tordera per l’N-II, es deixaran a punt perquè s’hi comenci a edificar. És la darrera gran actuació urbanística del municipi i suposarà, un cop construïts els 630 habitatges previstos, l’arribada de 2.000 persones noves. El regidor d’urbanisme, Arseni Garcia recorda que les zones d’equipaments d’aquest pla parcial, ja s’han executat amb la construcció de la nova biblioteca, l’institut i la llar d’infants.
La nova zona residencial el creuaran dues avingudes. La primera enllaçarà l’N-II amb la nova via de circumval·lació, paral·lela al carrer Maragall, i portarà el nom de Fibracolor. La segona, en perpendicular, unirà el Camí Ral amb l’avinguda Fibracolor.
L’espai emblemàtic d’aquest pla parcial serà la construcció d’una gran plaça porxada, semblant a la de Vic.
Actualment, els tècnics estan enllestint els treballs d’adequació de serveis com l’aigua, la llum o el clavegueram. Al costat de la nova zona residencial de Tordera es mantindrà l’espai agrícola protegit de la Mullera.