LES OBRES DEL PONT DE FERRO PODRIEN ACABAR A FINALS DE MARÇ, COINCIDINT AMB LA FIRA MERCAT DEL RAM.


Les obres del pont de ferro podrien estar acabades a finals de març. Així ho ha assegurat el regidor d’urbanisme, Arseni Garcia que ha destacat el bon ritme de les obres. Garcia recorda que la fonamentació està enllestida i ara només faltarà construir l’estructura del pont.
La setmana vinent el carrer de Puigvert tindrà restriccions de trànsit ja que l’empresa EMCOFA ha de construir la bastida per continuar amb les obres de construcció del nou pont. D’altra banda, L’ajuntament de Tordera ha començat a treballar en la redacció de la segona fase del projecte, que ha de permetre unir el veïnat de Sant Pere amb el nucli antic. En aquest sentit, el consistori confia poder exposar el projecte, coincidint amb la fira mercat del ram.