EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL ORGANITZA LA XERRADA "EL SILENCI DELS NENS", A LA BIBLIOTECA. LA XERRADA S'INCLOU DINS EL PROGRAMA EDUCATIU "PEDAGOGIA DE LA VIDA I DE LA MORT A LES ESCOLES".


La Regidoria d’Ensenyament, la Regidoria de Sanitat i el Consell Escolar Municipal, promouen des del mes de gener el programa anomenat “Pedagogia de la vida i de la mort a les escoles”, adreçat a tots els mestres dels centres educatius de la població.
En aquesta ocasió, s’ha organtizat una xerrada oberta a tothom, en especial a tots els pares i mares que tenen fills en edat escolar i que es presenta sota el títol “El silenci dels nens”.
La regidora de cultura, Maria Angels Cayro assegura que l’objectiu final de la xerrada és arribar a incloure els nens en els processos de malaltia, deteriorament i mort de les persones a les quals estan vinculades.
Amb aquesta finalitat s’organtiza la xerrada “El silenci dels nens”, que tindrà lloc avui a les 9 del vespre, a la biblioteca i que serà a càrrec de la psico-oncòloga de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Sònia Fuentes.