L’actuació de l’orquestra Rosaleda i la cloenda del curset de sardanes centre les activitats d’aquest dijous.


04647Recta final de les activitats de festa major. Aquest dijous, 25 d’agost, les activitats començaran a les 11 del matí amb cercavila infantil amb “La Sal dels Mars”. La sortida serà des del Teatre Clavé i fins darrere la plaça de l’església. Tot seguit, Xeringada. A les 6, concert de festa major, a càrrec de l’orquestra Rosaleda, a la pista de l’ amistat. A les 7, a la plaça de l’església, cloenda del curset de Sardanes amb la cobla Palafolls. En parla la membre de la Nostra Dansa, Joaquim Costas.

cloenda sardanes

En aquest acte, sonaran les següents sardanes: Sis de Set de Enric Ortí; Petita Ofrena de Francesc Mas Ros; Tamborí de Ramon Vilà; Bell Penedès de Josep Saderra; Festeig de Ricard Viladesau; Maria Mercè de Josep Maria Boix; Noies Poblenovines de Josep Saderra; Rondalles i Cançons de Vicens Xaxu i l’aplec de Sarrià de Francesc Mas Ros.

Per acabar, a les 20:15 i fins a les 23:30 es farà el ball a càrrec de l’orquestra Rosaleda, a la pista l’amistat.