Aquest dissabte el CPTordera organitza un triangular amb la Selecció Andorrana i el Caldes


hoquei gironaEl Club Patí Tordera organitza un triangular en el pavelló de la Concòrdia per aquest dissabte 27 d’agost. Els equips que hi participaran a banda de l’estrena del primer equip torderenc, seran la selecció andorrana sots-20 i un combinat jugadors de OKLliga i primera catalana del Caldes. Sergio Alonso coordinador i entrenador del primer equip del CPTordera ens explica el nivell dels equips que vindran al torneig.

Alonso triangular cpt 1

A banda del moviment esportiu, el Club Patí Tordera també mourà l’aspecte social preparant un servei de bar i ambient a la illeta dels aparcaments del davant del pavelló. Alonso convida a tots els torderencs/ques al parroquial i recomana que és una bona activitat per conèixer el primer equip del club.

Alonso triangular cpt 2

Els partits començaran a les 17:00h, el CPTordera s’enfrontarà al Andorra. A les 18:30 Andorra-Caldes i a les 20:00 Caldes-Tordera.