Les orquestres Montgrins i Rosaleda seran les encarregades d’amenitzar els concerts i balls de nit de la Festa Major de Tordera 2016


IMG-20150825-WA0016La Regidoria de Festes ja està preparada per celebrar la Festa Major de Tordera 2016. Com ja és habitual des de fa uns anys, els concerts i els balls es faran a la Pista de l’Amistat. I enguany, les orquestres encarregades de posar música els dos dies de festa seran, el dimecres, 24 d’agost, l’Orquestra Montgrins, que a banda del concert i balls, també farà la Serenata a les 23:00h, a la Plaça de l’Església. Pel 25 d’agost també hi haurà una modificació amb l’horari del “ball de nit”. Aquest començarà a les 20:15h i finalitzarà a les 23:30h, amb el principal objectiu de facilitar la presència de públic i que l’acte no perdi la seva essència sense que acabi en un horari intempestiu, ja que el següent dia és laborable. Tindrà lloc a la Pista de l’Amistat i comptarà amb l’actuació de l’Orquestra Rosaleda. Ho explica la regidora de Festes, Sílvia Català.

canvi horari ball nit

Recordem que la nit del 23 d’agost, després del pregó, El grup Hotel Cochambre i l’Orquestra Litoral seran les encarregades de fer-nos ballar fins la matinada i donar, així, el tret de sortida a la Festa Major de Sant Bartomeu 2016.