IniciNoticiesMedi ambientEL PASSEIG FLUVIAL A LA TORDERA SUBVENCIONAT PER EL GOVERN DE L’ESTAT...

EL PASSEIG FLUVIAL A LA TORDERA SUBVENCIONAT PER EL GOVERN DE L’ESTAT TINDRÀ 4 QUILÒMETRES DE RECORREGUT. EL REGIDOR DE MEDI AMBIENT, CARLES AULET ÉS AVUI EL CONVIDAT A L’ENTREVISTA AMB ELS POLÍTICS DE CADA DIMECRES.

El regidor de medi ambient, pagesia, obres i serveis, Carles Aulet és avui el convidat a l’entrevista amb els polítics de cada dimecres. El govern de l’Estat ha confirmat recentment la construcció d’un passeig fluvial a la Tordera després que l’Ajuntament l’hagi presentat com un dels projectes candidats a ser finançat pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). El regidor de medi ambient, Carles Aulet ens explica en que consistirà aquest projecte.

El govern de l’Estat va anunciar al mes de desembre que la xifra en inversions per al municipi de Tordera seria de prop de 2,5 milions d’euros. En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, Carles Aulet també parla sobre la recollida selectiva, així com les mesures de govern municipal, per fer front a la crisis econòmica. L’entrevista amb el regidor de medi ambient, pagesia, obres i serveis, Carles Aulet la podreu escoltar íntegrament després de l’ informatiu de les 10 i 7 tarda o diumenge després de l’informatiu de la 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES