El primer equip del CFTordera presentarà canvis per la propera temporada amb la gent de casa com a protagonista


Entrevista Carles Gamonal showUn dels altres primers equips que segueix preparant-se per  al proper curs, és el del Club Futbol Tordera. Després de certificar el seu immerescut descens de categoria, l’entitat segueix treballant per definir la seva estructura a la tercera catalana. Un dels canvis importants de l’equip serà el de  l’entrenador,  ja que José Cáceres va fitxar pel Palafolls. Tal  com ha pogut saber l’equip d’esports de Ràdio Tordera, Eduard Masmiquel serà el nou tècnic de l’equip.

Alguns jugadors de fora ja han descartat la seva continuïtat, i els jugadors torderencs formats a la casa han assumit la responsabilitat de tirar endavant aquest nou projecte que pretén ser sòlid i que té l’objectiu principal de poder afrontar amb garanties tot el curs esportiu amb la màxima ambició.

Finalment, no hi haurà l’esbandida de jugadors que els rumors de l’entorn havien apuntat durant aquestes últimes setmanes. Avui, a les 20 h en el butlletí esportiu entrevistarem en directe al president del CFTordera, Carles Gamonal.