Avui arrenca el torneig de futbol sala d’estiu sense la categoria sènior


04502A partir d’aquesta tarda, la Pista de l’Amistat acollirà una nova edició del torneig d’estiu de futbol sala organitzat pel Futsal Tordera. La principal novetat d’enguany es troba a les categories. Després de molts anys de torneig, no hi hauran equips sèniors que disputin partits segons va confirmar en declaracions a Ràdio Tordera, el president del Futsal Tordera David Rosa.

Rosa torneig 1

Serà l’any que més categories inferiors competiran al esdeveniment. Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil. Els partits començaran a les 17:00 de la tarda i finalitzaran cap a les 23:00 de la nit ja que en algunes jornades l’últim partit començarà a les 22:00. David Rosa comenta que el motiu principal de l’organització del torneig és poder seguir la tradició de l’antic “futbito” però donant prioritat als nens i la demanda existent de l’activitat.

Rosa torneig 2

El Torneig de Futbol Sala d’estiu finalitzarà el divendres 15 de juliol. L’arbitratge serà federat i els partits tindran una durada de 40 minuts (2 parts de 20 minuts a temps corregut). Cada dia, a través del facebook del futsal tordera, els organitzadors aniran actualitzant els resultats i classificacions.