BALANÇ POSITIU DE LA CAMPANYA DE NADAL IMPULSADA PER L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE.


L’associació de Comerciants de Tordera centre va sortejar ahir els obsequis de la campanya de Nadal. En el sorteig, celebrat al teatre Clavé, es van regalar un centenar de premis entre els quals destacaven diverses paneres, lots i vals bescanviables per diferents productes. El president de l’associació de comerciants, Josep Borrell fa un balanç molt positiu de la campanya.

Els mateixos comerciants seran els encarregats de posar-se en contacte amb els clients afortunats per entregar l’obsequi de cada botiga.

En el marc de la campanya de Nadal, l’Associació de Comerciants també ha organitzat el concurs infantil de dibuix. Tots els nens i nenes entre 4 i 12 anys podran participar-hi demanant a les botigues associades la làmina reglamentària. Aquest any, com a novetat, els comerciants també engeguen una campanya de sensibilització pel reciclatge de les bosses de la compra, amb el repartiment de bosses fetes amb paper reciclat als diferents establiments.