Aquest cap de setmana cap primer equip torderenc ha perdut


basquet partitEl dissabte va obrir la jornada el primer equip del Futsal Tordera a la pista del Futsal Cassà. Els torderencs van patir però finalment van emportar-se la victòria per un ajustat 3-4. El partit que els torderencs havien de disputar el diumenge per la tarda en el poliesportiu finalment es va suspendre ja que La Bisbal no es va presentar. El CEEB Tordera masculí va posar el punt i final a la temporada visitant la pista del CB La Garriga. El conjunt torderenc tanca el seu debut a la segona catalana amb victòria per un marcador final de 82-83 i el cinquè lloc de la classificació. El sènior masculí del Club Bàsquet Tordera tindrà el camp a favor per disputar la fase de permanència gràcies a la victòria aconseguida per la mínima 62-63 contra el Montgat B un dels rival directes de la lliga. Els torderencs han acabat onzens de la lliga regular de tercera catalana masculina. A les 21:00h del vespre va tancar la jornada de dissabte el CEEB Tordera femení al poliesportiu. Les torderenques segueixen amb el seu guió habitual sumant un nou triomf a primera catalana. 79-58 contra el Sant Andreu de Natzaret.

El diumenge, el Club Futbol Tordera va ser l’únic equip que va jugar el seu partit. Ho va fer en el municipal d’esports contra el Sant Gregori. La nota positiva del enfrontament és el fet de poder sumar un punt gràcies a l’empat a 2. La nota negativa segueix sent la versió del Tordera que no dona símptomes que millori pel que queda de temporada i amb les posicions del descens massa a prop.