L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE ENGEGA LA CAMPANYA DE NADAL AMB MÉS D’UN CENTENAR DE PREMIS.


L’associació de Comerciants de Tordera Centre duu a terme un any més durant aquests dies, les activitats emmarcades dins la campanya de compres de Nadal. Una d’aquestes activitats és el sorteig de més d’un centenar de premis diversos. Totes les persones que realitzin compres a les botigues associades podran omplir les butlletes per participar en el sorteig general. Entre aquests premis hi destaquen paneres de Nadal, lots de productes diversos i vals de compra. Així ho ha explicat el president de l’associació de Comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell.

Pels més menuts, l’associació de Comerciants de Tordera Centre ha organitzat un any més el ja tradicional concurs de dibuix, amb un obsequi per a tots els participants. Escoltem Josep Borrell.

Aquest any, com a novetat, els comerciants també preveuen engegar una campanya de sensibilització pel reciclatge de les bosses de compra, amb el repartiment de bosses fetes amb paper reciclat als diferents establiments. Josep Borrell assegura que de cara a l’any vinent es preveu fer una xerrada de sensibilització relacionada amb aquest tema.

Recordem que el sorteig dels diferents premis que ofereixen els comerciants de Tordera Centre es farà el dia 30 de desembre, a les 21:00h del vespre al Teatre Clavé.