Els alumnes de 4t A de l’escola Ignasi Iglesias visiten per primera vegada el programa “Les escoles a Ràdio Tordera”


IMG_20160421_105855Els alumnes de 4t A de l’escola Ignasi Iglesias han estat avui els encarregats de presentar el programa “Les escoles a Ràdio Tordera”, que aprofitant les dates s’ha centrat en Sant Jordi, i on també en que ens han explicat què fan a l’escola, com el taller de ràdio.
One thought on “Els alumnes de 4t A de l’escola Ignasi Iglesias visiten per primera vegada el programa “Les escoles a Ràdio Tordera”

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca