IniciNoticiesSocietatEl "no" a la prolongació de l’autopista C-32 s’imposa a la consulta...

El “no” a la prolongació de l’autopista C-32 s’imposa a la consulta popular de Blanes i Lloret de Mar

consulta c32El “no” a la prolongació de l’autopista C-32 s’ha imposat en la consulta popular que s’ha portat a terme aquest diumenge tant a Blanes com a Lloret de Mar (Selva). Un total de 3.660 persones han participat en aquest referèndum no vinculant, una petita part dels aproximadament 66.000 majors de 16 anys que es calcula que podien fer-ho. No obstant això, des de la Plataforma Aturem la C-32, impulsors i organitzadors de la consulta a Lloret de Mar, qualifiquen les xifres de “èxit aclaparador” i “lliçó de democràcia”. En concret, a Lloret s’han recopilat 1.269 vots, un 86% en contra d’aquest projecte. Pel que fa a Blanes, només ha votat un 7,28% del cens (2.391 persones), un 71,35% d’ells en contra de l’ampliació d’aquesta autopista que travessaria paratges com Sant Pere del Bosc o Les Alegries. L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiañez recordava que era una consulta no vinculant, i que l’obra, és una qüestió de territori.

C-32 1

Des de la Plataforma ho tenen clar: El projecte s’ha d’aturar. Joan Mora, portaveu a Blanes de la Plataforma Aturem la C-32.

C-32 2

Amb les dades a la mà, des de la plataforma ecologista, demanen al Govern i al Departament de Territori que escoltin l’opinió dels veïns i, tal i com van prometre, aturin el projecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES