LA BIBLIOTECA ACULL AVUI LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE MIRADES AFRICANES I UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE AQUESTA EXPERIÈNCIA.


La biblioteca de Tordera acull aquest dies l’exposició MIRADES AFRICANES. Aquesta proposta fotogràfica ens apropa a l’experiència de l’amistat. Mostra les emocions de les persones que han participat en el projecte hidroagrícola de Julanguel, Gàmbia. Un projecte iniciat pels seus iguals immigrants a Catalunya per facilitar la vida a aquells que anhelen un present i un futur més digne. L’exposició és el resultat d’ un llibre escrit, per un fill de Tordera Quim Fàbregas que mostra les emocions d’homes i dones amb una manera diferent de sentir la vida, de viure-la, de compartir-la. Precisament, Quim Fàbregas serà avui a Tordera, en concret a la biblioteca per presentar el llibre “Mirades Africanes”. La presentació començarà a dos quarts de 8 del vespre i seguidament es podrà visitar l’ exposició fotogràfica que es troba al vestíbul de la biblioteca.