EL MAL TEMPS NO PRIVA A LA FIRA MERCAT DE RAM DE REGISTRAR UN BON NOMBRE DE VISITANTS I LA SATISFECCIÓ DELS EXPOSITORS.


El president del parlament de catalunya, Ernest Benach, va inaugurar divendres la 30ena edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera. Aquest any, la fira del ram va incloure novament la mostra d’associacionisme, on cadascuna de les entitats podia divulgar i promocionar la seva funció i els seus objectius. En aquesta mostra es van entregar els premis als millors estands. Es va premiar amb 300 euros a l’estand de l’associació recreativa Pere Cot per a la millor decoració, 300 euros al casal de la dona per el foment dels valors civico-socials, i 300 euros al club judo Tordera per la seva dinamització. La organització de la fira des de fa alguns anys premia als expositors que utilitzen el certàmen per donar a conèixer els seus productes. Els premis innova van guardonar a l’estand de Per Minde de cases de pedra artificial amb 600 euros, i dos accèssits de 250 euros per a Nou Tècnic i Materials Camps. El director de la Fira del Ram, Rabel Matas, feia ahir un balanç molt positiu del certamen, tot i que el mal temps ha estat protagonista tot el cap de setmana

El director de la fira va destacar l’esforç de les entitats locals en el dinamisme de la mostra.

Finalment, els restauradors de Tordera van presentar al llarg del cap de setmana el plat de la fira, dedicat als peus de porc i el bacallà. L’objectiu era promocionar la gastronomia local.
El comitè organitzador de la Fira Mercat del Ram començarà a treballar a partir d’avui en la preparació de la 31ena edició del certamen, amb l’objectiu de consolidar la fira de Tordera com una de les millors de Catalunya.