Dispositiu de recerca ahir el vespre a la urbanització Les Ferreres, per trobar una veïna de Lloret de Mar que havia quedat ferida d’un peu enmig del bosc


02567Dispositiu de recerca, ahir a la tarda-vespre, per trobar una dona que s’havia perdut enmig del bosc, a la urbanització Les Ferreres de Tordera.

Segons ha informat la Policia Local en aquesta emissora, una dona d’uns 40 anys i veïna de Lloret de Mar es va endinsar en el bosc per fer-hi una volta, després de parar el cotxe on anava amb la seva parella, a tocar de la carretera. Mentre caminava entre els arbres, es va fer mal al turmell i no va poder tornar al cotxe. Amb el telèfon mòbil va poder avisar el seu marit, que de seguida es va endinsar també en el bosc per anar-la a trobar. Ara bé, al fet que no eren veïns de Tordera i no coneixien massa la zona, s’hi ha de sumar que la dona es va quedar sense bateria al telèfon mòbil que portava, amb la qual cosa va perdre l’únic contacte que tenia amb el seu marit. Arran d’això, l’home va avisar la Policia Local de Tordera i va ser quan es va activar el dispositiu de recerca, per trobar la dona ferida.

La recerca es va allargar prop de 3 hores i van participar-hi dues patrulles de la Policia Local, una dels Bombers, una patrulla del Mossos d’Esquadra i, al final, també s’hi van afegir quatre unitats canines de la policia i una ambulància del SEM, que va ser qui va atendre la dona un cop localitzada.