L’Alcalde de Tordera defensa contundentment l’allargament de l’autopista C-32 fins a Lloret de Mar


02449A finals de l’any passat, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va donar llum verda a l’ampliació de l’autopista C-32 entre Tordera i Lloret de Mar, amb un cost de 71 milions d’euros. La previsió és que les obres comencin aquest proper mes de maig. Ja fa anys que aquesta obra estava planificada i, tot i així, encara surten veus contraries a que es faci. En aquest sentit, l’Alcalde del nostre municipi, Joan Carles Garcia, defensa de manera contundent l’allargament de la C-32, perquè diu que a Tordera som víctimes de la solidaritat. Garcia considera una aberració arribar des de Barcelona per una autopista que acaba a una carretera de dos carrils, la que uneix Tordera amb Blanes.

alcalde c-32 1

Joan Carles Garcia diu que la gent de Tordera que vol anar a Mas Mora i Sant Daniel no ha d’aguantar les cues que es formen a la carretera de Blanes durant l’estiu. Lamenta que totes les carreteres arribin a Tordera, però no hi passin.

alcalde c-32 2

Aquests últims dies, empresaris gironins també han fet una defensa aferrissada de l’allargament de la C-32 de Tordera a Lloret de Mar. Les cambres de comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, el grup Fòrum Carlemany i Pimec veuen “essencial” allargar l’autopista.