Ràdio Tordera celebra aquest 5 de gener “El dia de la ràdio” amb una programació especial des de les 12 de la mitjanit


Logo_radiotorderaRàdio Tordera compleix aquest dimarts 34 anys. El 5 de gener de 1982 es va posar en marxa l’emissora municipal i, un any més, ho volem celebrar amb tots vosaltres. Per això hem preparat demà una programació especial que, seguint la proposta de l’any passat, començarà avui a les 12 de la nit del 4 al 5 de gener i acabarà amb la transmissió especial de la cavalcada dels Reis Mags de l’Orient. Els programes habituals de la graella, doncs, deixaran pas a molta música i a dos programes especials de matí i tarda.

Recordant l’esperit festiu de les 107 hores i 1 minut de ràdio ininterrompudes que es feien anys enrere, els presentadors de diversos programes de la ràdio han unit esforços per engegar el dia de la ràdio amb la segona edició de l’especial “Ho farem tota la nit”, un programa amb continguts ben diferents dels habituals i amb ganes de fer-vos passar una nit ben entretinguda. Escoltem Joan Martín, un dels locutors del programa.

dia de la radio 1

Durant el matí, demà ens traslladarem al carrer i us oferirem un programa en directe des de la Plaça de la Concòrdia, amb una xocolatada popular, concursos, regals i moltes altres sorpreses. I des d’aquí us animem a acompanyar-nos. Ho explica Joan Martín.

dia de la radio 2

Ja a la tarda, la Cavalcada dels Reigs Mags de l’Orient prendrà el protagonisme i seran els presentadors de l’Ara i Aquí, l’Agenda i el Nostre Món els que s’encarregaran d’amenitzar-la, a més de molts altres continguts especials.

dia de la radio 3

Recordeu que Ràdio Tordera emet les 24 hores del dia a través del 107.1FM i que també ens podeu escoltar a internet, a www.radiotordera.cat.