LES JOVENTUTS D'ESQUERRA REPUBLICANA AL MARESME PRESENTARAN AQUEST VESPRE A TORDERA ELS SEUS CANDIDATS A LES ELECCIONS MUNICIPALS.


Les JERC del Maresme presentaran aquest vespre a Tordera els seus candidats a les eleccions municipals del proper 27 de maig. En aquest acte, que tindrà lloc a les 8 del vespreal Teatre Clavé, les JERC presentaran els candidats que aniran a les llistes d’Esquerra als municipis del Maresme, a més de presentar les línies més importants dels Programes de Joventut que les JERC han preparat als diversos municipis.
A l’acte hi participaran, l’alcaldable a Tordera, Bernat Costas, el secretari de Política Municipal d’Esquerra, Eduard López i el Portaveu Nacional de les JERC i diputat al Parlament de Catalunya, Pere Aragonès. L’objectiu de les JERC en aquestes eleccions és aconseguir una major presència del jovent independentista als Ajuntaments arreu dels Països Catalans, per tal de portar endavant polítiques que millorin les condicions de vida dels joves del nostre país.