El Club Esportiu Tordera organitza una excursió al Pic de la dona i Bastiments


pic donaAquest diumenge vinent, 15 de novembre, el Club Esportiu Tordera organitza una sortida adreçada a tots els amants de l’excursionisme. Es farà una ruta circular amb sortida des de Vallter, per continuar i fer el Pic de la Dona, seguir per Bastiments, i ja després de baixada, es passarà pel Coll de la Marrana i tornada cap a Vallter. La Cristina Pino, membre del CET, ens en dóna més detalls i alguna recomanació per a la sortida.

Pino sortida excursionista

És una ruta d’uns 12km aproximadament, i uns 1.000m de desnivell positiu, amb una dificultat mitjana, apta per a tothom que estigui acostumat a caminar per la muntanya. El CET recomana a totes les persones interessades a acompanyar-los, que els avisin i confirmin la seva assistència a través de les xarxes socials o del correu electrònic clubesportiutordera@gmail.com . Des de l’entitat recorden que durant l’any es realitzen dues sortides: una a la primavera i l’altra la d’aquest diumenge coincidint amb la tardor.