S’obren les inscripcions per a La Marxeta 2015, que se celebrarà a Tordera


cartell marxetaL’agrupació cientificoexcursionista de Mataró ha escollit Tordera per organitzar la 28a edició de la Marxeta. El diumenge 22 de novembre serà la data de l’esdeveniment i la ruta sortirà i arribarà, en una ruta circular, a l’ermita de Sant Ponç. El president de l’entitat mataronina, Víctor Legos, ens recorda en què consisteix la Marxeta i ens desvetlla el recorregut de l’edició d’aquest any.

Legos marxeta 1

Des del passat dilluns 2 de novembre les inscripcions ja són obertes per a totes les persones interessades a participar d’aquesta activitat no competitiva. Víctor Legos explica tots els detalls per inscriure’s a la Marxeta.

Legos marxeta 2

La sortida és oberta a tothom i especialment a tots els torderencs i maresmencs que vulguin passar una bona estona gaudint dels indrets més particulars de Tordera.