El nou número de la revista “El Pont de Ferro” ja es pot llegir a internet


PF34La revista local “El Pont de Ferro” reapareix aquest mes de Novembre. El número 34 es pot consultar a través d’Internet, a l’adreça issuu.com/elpontdeferro, a l’espera que, d’aquí pocs dies, es pugui començar a repartir per les cases de Tordera.

Entre els continguts que inclou l’últim número hi podeu trobar: un reportatge sobre el nou institut Tordera, a nous emprenedors es parla de la industria musical, i una entrevista amb el torderenc Francesc Santiago, membre del gabinet d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquest número trobarem la darrera parada de la veu del poble, amb la plaça de l’església.

Recordem que “El Pont de Ferro” va estrenar l’any 2010 una edició renovada amb un nou format, però la revista es reparteix al municipi des del gener de 2004.