Victòries dels primers equips del CEEB tordera i del CFTordera


cftorderaAquest passat cap de setmana la jornada esportiva per als primers equips torderencs va començar el dissabte a la tarda, a les 17:00h amb el primer equip del Futsal Tordera, en el poliesportiu. El partit va acabar amb empat a 2 gràcies a la remuntada del conjunt torderenc durant la segona part. A les 17:45h, el CEEB Masculí va disputar el seu partit a la pista del CB Vic. A priori un dels rivals potents de la segona catalana que l’equip torderenc va poder superar i així emportar-se la victòria per un 73-78. A les 19:30h, el Club Patí Tordera va jugar el seu partit d’aquesta jornada de la primera nacional espanyola a la pista del Sant Feliu de Codines. Els homes entrenats per en Sergio Alonso van encaixar una dolorosa derrota per un 7-2. El CEEB Femení va afrontar el partit de la jornada de la 1a catalana en el poliesportiu a les 21:00h del vespre del dissabte davant el CN Terrassa. A les torderenques els va costar, però finalment victòria important per seguir invictes en la categoria i consolidar el primer lloc de la taula. El marcador final va ser de 77-72.

El diumenge, va tancar el cap de setmana esportiu torderenc el Club Futbol Tordera en el camp del Cornellà de Terri. Els homes entrenats per en Joan Tarruella van remuntar l’1-0 inicial i d’aquesta manera van aconseguir els tres primers punts de la temporada a domicili, amb el resultat final d’1-2. I el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera de la tercera catalana va perdre el seu partit en el poliesportiu per 73-89 contra el Premià.