Tres dies sense telèfon ni internet a Terra Brava pel robatori de cable


logo_movistar_alta_3Nombrosos veïns de Terra Brava estan sense servei de telefonia fixa i internet des de la tarda de divendres, quan uns desconeguts van tallar i robar uns 2300 metres de cable segons han confirmat fonts policials. Tot i les reiterades trucades dels veïns a Movistar, responsable de la línia, i desprès de tres dies sense connexió, encara no s’ha reparat la incidència. El servei de premsa de Telefònica ha confirmat aquest matí, en aquesta emissora, que preveu reparar els desperfectes durant les properes hores. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec del robatori de cable, que de moment no ha tingut detencions.

Aquesta situació, ens la va alertar un ciutadà a través de l’ aplicació Whatsapp de Ràdio Tordera. Aquest nou canal de comunicació entre l’oient i la ràdio, dóna l’oportunitat als oients a deixar missatges de veu a l’estil d’un contestador automàtic, o alertar de diverses situacions o problemàtiques. El número és el  611 481 381.