Aquest proper cap de setmana el CFTordera, Futsal Tordera, CPTordera i el Ceeb Masculí juguen a casa


04212El dissabte, a les 15:30h de la tarda, al Municipal d’esports hi haurà la presentació de tots els equips de la temporada 2015-2016. A les 17:00h de la tarda, doble cita esportiva torderenca. El Club Futbol Tordera jugarà en el Municipal d’esports contra el Guíxols, en aquesta jornada de la 2a catalana. Els torderencs intentaran seguir sumant a casa una setmana més. L’enfrontament, el podreu escoltar en directe a través de la nostra sintonia. A la mateixa hora, el Futsal Tordera jugarà el seu partit en el poliesportiu on rebran el CE Montras Esplais “B”. A les 17:45h, el CEEB Femení de la 1a catalana jugarà el seu partit a la pista del Club Natació Sabadell amb el principal objectiu de seguir invictes. A les 19:30h del vespre, en el Pavelló parroquial, el Club Patí Tordera buscarà els primers punts de la temporada a casa en aquesta jornada de la primera nacional espanyola. Els homes entrenats per en Sergio Alonso jugaran contra el Santa Maria del Pilar de Madrid. El partit, el podreu escoltar amb #somcpt.

El diumenge tancarà la jornada número set, en el poliesportiu, el CEEB Masculí de 2a catalana. Els torderencs rebran el CB Salt.